آسیب به پوست با مصرف شیرینی جات | رژیم غذایی

آسیب به پوست با مصرف شیرینی جات

بعضی موادغذایی قند زیادی دارن و می تونن باعث شدت پیدا کردن جوش و جوش های روی پوست شن شکلاتا و شیرینیا نقش زیادی در بروز آسیب به پوست اجرا میکنن رژیم غذایی مناسب می تونه تا حدودی این عارضه های پوستی رو درمان کنه اگه می خواین پوستتون دچار افتادگی و چین و چروک نشه بهتره مصرف شیرینی جات رو کنترل کنین .

بدن آدما، کربوهیدراتای ساده مانند قندهای تصفیه شده و آرد سفید (درست مانند ترکیب موجود در شیرینیا) رو تجزیه می کنه، اونا رو خیلی سریع به گلوکز تبدیل می سازه و گلوکز تولیدشده رو روونه جریان خون می کنه. در این حالت، بدن هم واسه مقابله با بالا رفتن سطح گلوکز، ترشح انسولین رو به عنوان عکس العمل انتخاب می کنه. ادامه این روند باعث می شه که آنزیمای تولیدکننده التهاب از راه یه جور روند اکسیداتیو به نام گلیسیشن، به کلاژن موجود در بدن وصل شن. این روند، کلاژن و الاستین رو تجزیه می کنه و درآخر حالتای پیری، افتادگی و چین خوردگی رو در پوست آدما به وجود می آورد. گلیسیشن نه فقط حالت پیری پوست رو زیاد می کنه، بلکه می تونه مشکلات پوستی خاص مانند آکنه ها و روزاسه رو شدید شدن کنه. هرچه اندازه مصرف قند در رژیم غذایی افراد بیشتر باشه و ما تمایل به مصرف حجم بیشتری از شکلاتا و شیرینیا داشته باشیم، احتمال این که مشکل مقاومت به انسولین در بدن افراد ایجاد شه هم زیاد می شه. دونستن این نکته که کدوم مواد غذایی از نظر شاخص گلایسمیک در گروه های خاص قرار می گیرن، به ما کمک می کنه تا رژیم غذایی سالمی رو انتخاب کنیم و شرایط پوست خودمون رو به شرایط مطلوب تری برسونیم. درواقع، هممون باید تا حد امکان از مصرف مواد غذایی پر از قند و دارای شاخص گلایسمیک بالا بیخیال شین.

سلامتیسم

.

منبع : hidoctor.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *