آشتی با طبیعت؛ خواص معجزه آسای دارچین | تغذیه سالم

در گذشته های دور، داروی شیمیایی نبود و اثری از دکترای امروزی هم نبود. در اون زمان مردم واسه مداوای مریضی شون به حکیم مراجعه می کردن. چیزی که در این سری مقالات می خونین، خواص گیاهان دارویی و روش درست کردن غذاها و دسرهای جورواجور با به کار گیری اوناس.

آشتی با طبیعت؛ خواص معجزه آسای دارچین

داروهایی که به وسیله حکیم تجویزمی شد بیشتر داروایی بودن که از دل طبیعت بیرون می اومدن. بقراط، بزرگ ترین حکیم یونانی میگه: «بگذار غذایت داروی تو و دارویت غذای تو باشه». این گفته نشون دهنده اهمیت غذا در حفظ سلامتی است.

بنیتا در سری مقالات «آشتی با طبیعت»، به بررسی خواص گیاهان دارویی و غیردارویی می پردازه. در این قسمت، با خواص دارچین و هم روش درست کردن یه دمنوش دلچسب با به کار گیری دارچین آشنا میشیم. در ادامه با بنیتا همراه باشین.

در واقع دارچین، پوست درختیه به نام دارچین، که تا ۱۰ متر ریشه می کنه. این درخت گلای سفید رنگی داره که در فاصله بهمن تا اوایل فروردین گل میده و برگ هاش به رنگ سبز سیر هستن. چوب دارچین، بسیار معطره.

هر ۱۰۰ گرم دارچین دارای: ۱۰ میلی گرم سدیم، ۴۳۱ میلی گرم پتاسیم، ۸۱ گرم کربوهیدرات، ۵۳ گرم فیبر، ۲.۲ گرم قند، ۵٪ ویتامین آ، ۱۰۰٪ کلسیم، ۶٪ ویتامین ث، ۱۵٪ منیزیم و ۴۶٪ آهنه.

 

راز جوونی با دارچین

دارچین گیاهیه با طبیعت گرم و خشک. معمولا چوب دارچین رو واسه مصرف پودر می کنن دارچین خواص بسیار زیادی داره که با هم تقدیم حضوتون می کنیم.

۱. دارچین در جوونی و سرحالی بدن موثره.

۲. منبع غنی آهنه و بخاطر این در درمان کم خونی موثره.

۳. کلیه ها رو گرم می کنه و ضعف کمر و پاها رو نابود می کنه.

۴. دارچین، دردای موضعی و عضلانی رو بهتر کنه.

۵. به عنوان تب بر هم می شه از دارچین استفاده کرد.

۶. دارچین، معده و روده ها رو تمیز، آروم و قوی می کنه.

۷. دارچین شادی آور است.

۸. در صورت بروز سرماخوردگی، خوردن چای دارچین رو یادتون نره.

۹. دارچین ناراحتی گوارشی رو برطرف می کنه.

دارچین عطر و طعم دلچسبی داره و بخاطر این می تونین مقداری چوب دارچین رو در کتری یا چای ساز بذارین و از آب جوش با طعم و عطر دارچین، واسه درست کردن چای یا دمنوش استفاده کنین. حتی اگه از یاد بردین این کار رو بکنین، می تونین چای رو با چوب دارچین هم بزنین.

دارچین رو میشه در خیلی از غذاها به صورت ادویه مصرف کرد. در سراسر جهان، از دارچین در شکلای جور واجور دسرها، کیکا و شیرینیا و نونا هم استفاده می شه.

 

پودینگ دارچین و شکلات

درست کردن این دسر خوشمزه فقط  ۲۰ دقیقه از وقت شما رو میگیره اما طعم و عطر دلپذیر اونو از خاطر نمیبرین.

مواد لازم:

پودر پودینگ فوری با طعم شکلاتی                         ۱ بسته

پودر دارچین                                                  نصف قاشق غذاخوری

شیر کم چرب                                                 ۲ فنجون

خامه زده شده                                               نصف فنجون

روش درست کردن:

بسته به ضاعقه تون می تونین از دارچین بیشتر یا کمتری استفاده کنین. شیر رو طبق دستور روی بسته گرم کنین و با مواد مخلوط کنین و طبق دستور روی بسته پودینگ هم بزنین. بعد اجازه بدین دسر سرد شه و اونو در یخچال بذارین. پودینگ رو تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنین. نوش جون!

اگه از خوندن این مطلب لذت بردین می تونین آشتی با طبیعت؛ خواص معجزه آسای گیاه سنبل الطیب رو هم بخونین.

مجموعه گیاهان دارویی، سید محمد حسین لاجوردی و حامد همراه

authoritynutrition، nutritionfacts، draxe، webmd

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *