پایان نامه های سری هفدهم

منابع مقالات علمی : بررسی اثر نانو اکسید روی بر معادلات جذب تعادلی، خواص مکانیکی، فیزیکوشیمیایی- قسمت …

فرحناکی، ع.، مجذوبی، م.، مصباحی، غ.، (۱۳۸۸)، خصوصیات و کاربرد های هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و داروئی ۱۳۸۸، نشر علم کشاورزی ایران.
قاسمی پیربلوطی، ع. ۱۳۸۸٫ گیاهان دارویی و معطر (شناخت و بررسی اثرات آنها) انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی.
قنبرزاده، ب،. الماسی، ه. و زاهدی، ی،. (۱۳۸۸)، بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر و خوراکی در بسته بندی موادغذایی و دارویی، فصل اول، انشارات دانشگاه صنعتی امیر کبیر، پلی تکنیک تهران، صفحات ۲۰-۱٫
دارائی، ف.، بدیعی، ف.، میزانی، م.، گرامی، ع.، ۱۳۸۸، اثرات افزودن مواد پلاستی سایز بر برخی ویژگی های مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیل سلولز خوراکی، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، شماره ۳، ص ۵۴-۴۷٫
عیوضی ، ع ؛ گیاهان دارویی ، انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه ، چاپ اول ، ۱۳۹۰ ، صفحات ۱۵۲-۱۵۱
مرتضوی، ع.، کاشانی نژاد، م.، ضیاءالحق، ح م.، ۱۳۷۹، میکروبیولوژی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، جلد اول، صفحات ۶۸۵ .
مشکانی، م،. مرتضوی،. میلانی، ا،. مختاریان، م. و صادقیان، ل،. (۱۳۸۹)، ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایهی ایزولهی پروتین نخود (Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ، مجلهی علمی و پژوهشی علوم و فناوری غذایی، سال دوم، شمارهی سوم، زمستان ۸۹٫
یقبانی، م. و محمدزاده، ج،. (۱۳۸۴)، بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ارقام غالب سیب زمینی گلستان، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، دوره ۲، شماره ۴، زمستان ۸۴٫
Asai, I., Watari, Y., Iida, H., Masutake, K., Ochi, T., Ohashi, S., et al. (1994). Effect of soluble soybean polysaccharide on dispersion stability of acidified milk protein.In K. Nishinari & E. Doi (Eds.), Food hydrocolloids: Structure, properties and functions (pp. 151–۱۵۶). New York: Plenum Press.
Anthonysamy SM, Saari NB, Muhammad K, Bakar FA, Muse R. 2004. Browning of sago (Metroxylon sagu) pith slurry as influenced by holding time, pH and temperature. J Food Biochem 28(2):91–۹٫
Azudin MN, Lim E-TK. 1991. An evaluation of the quality of sago starch produced in Sarawak. In: Ng T-T, Tie Y-L, Kueh H-S, editors. Proceedings of the Fourth International Sago Symposium. Sarawak, Malaysia: Ministry of Agriculture & Community Development and Dept. of Agriculture. p 149–۵۲٫
Abdorreza, M.N., Cheng, L.H., Karim, A.A., 2011. Effects of plasticizers on thermal properties and heat sealability of sago starch films. Food Hydrocolloids 25 (1), 56–۶۰٫
Ahmad, F.B., Williams, P.A., Doublier, J.-L., Durand, S., Buleon, A., 1999. Physicochemical characterisation of sago starch. Carbohydrate Polymers 38 (4), 361–۳۷۰٫
Almasi, H. et al, Improving the physical properties of starch and starch – carboxymethyl cellulose composite biodegradable films. J Food science technology, vol 6 , Nr 3،۲۰۰۹, pp.1-8.
Alexandre M, Dubois P.2000. Polymer-layered silicate nanocomposites: preparation, properties and uses of a new class of materials. Mat Sci Eng R;28:1–۶۳
Aydinli, M. and Tutas, M. 2003 Water sorption and water vapor permeability properties of polysaccharide (Locust Bean Gum) based edible films. Lebensmittel- Wissenschaft und Technologie, 33: 63-67.
Anker, M., berntsen, J., Hermansson, A.M. and Stading, M.2001. Improved water vapor barrier of whey protein film, by addition of on acetylated monoglyceride, Innovative Food Science & Emerging Technologies, 3: 81-92.
Ayranci, E. and Tunc, S. 2002. A method for the measurement of the Oxygen permeability and the development of edible films tol reduce the rate of oxidative reactions in fresh foods. Food Chemistry, 80:423-431.
ASTM (2005a) Standard Test Methods for Oxygen Gas Transmission Rate Through Plastic Film and Sheeting Using a Coulometric Sensor D 3985 -05. Annual Book of ASTM Standards. Philadelphia, PA.
ASTM (2005b) Standard Test Methods for Water Vapor Transmission of Materials E96/E96M-05. Annual Book of ASTM Standards. Philadelphia, PA.
ASTM (2010) Standard Test Method for Tensile Properties of Thin Plastic Sheeting D882–۱۰٫ Annual book of ASTM standards. Philadelphia, PA.
Al-Hassan, A. A. and M. H. Norziah (2012). “Starchegelatin edible films: Water vapor permeability and mechanical properties as affected by plasticizers.” Food Hydrocolloids 26: 108-117.
Ammala, A., Hill, A.J., Meakin, P., Pas, S.J., Turney,T.W., “Degadation studies of polyolefins incorporating transparent nanoparticulate zinc oxide UV stabilizers”, Nanoparticle Research, Vol.4., (167-174), 2002.
Ahvenainen R.2003. Novel food packaging techniques. 1st ed. Cambridge: Woodhead Publishing Ltd, p.590
Blahovec., Sorption isotherms in materials of biological origin mathematical and physical approach. Journal of Food Engineering, 65 (2004) 489–۴۹۵٫
Bergo, P. V. A., Carvalho, R. A., Sobral, P. J. A., Dos Santos, R. M. C., Da Silva, F. B. R., Prison, J. M., et al. (2008). Physical properties of edible films based on cassava starch as affected by the plasticizer concentration. Packaging Technology and Science, 21(2), 85e89.
BeMiller J, Whistler R. Starch:2009, chemistry and technology. 3th ed. Maryland. Academic Press. P. 894
Brody, A L., 2005, Edible packaging, Food Technology, Vol. 2, No. 59, PP. 65-66.
Carmen A. Campos & Lía N. Gerschenson &Silvia K. Flores(2010).Development of Edible Films and Coatingswith Antimicrobial Activity.
Cerqueira, M. A.; Lima, A. M.; Souza, B. W. S.; Teixeira, J. A.; Moreira, R. A.; Vicente, A. A. J. Agr. Food Chem. 2009, 57, 1456-1462.
Cutter CN.2006 Opportunities for bio-based packaging technologies to improve the quality and safety of fresh and further processed muscle foods. Meat Science, 74: 131-42
Cug, B., Aymard ., C., Cug, J. L . andGuibert, S.1995 . Edible packaging films based on fish myofibrillar proteins. Journal of Food Science, 6: 1369- 1374.
Chick, J. and Ustunol, Z. 1998. Mechanical and barrier properties of lactic acid and rennet precipitated casein-based edible films. Journal of Food Science, 63: 1024-1027.
Chivarc, F., Pollet, E., and Averous, L., 2009, Progress in nanobiocomposites based on polysaccharides and nanoclays. Materials Science and Engineering R, 67, 1-17.
Chen, Y., Zhou, S., Yang, H., Gu, G., Wu, L., 2004. Preparation and characterization of nanocomposite polyurethane. Journal of Colloid and Interface Science 279 (2), 370–۳۷۸٫
Chen, C. H., & Lai, L. S. (2008). Mechanical and water vapor barrier properties of tapioca starch/decolorized hsian-tsao leaf gum films in the presence of plasticizer. Food Hydrocolloids, 22(8), 1584e1595.
Chen, C. H., Kuo, W. S., & Lai, L. S. (2009). Effect of surfactants on water barrier and physical properties of tapioca starch/decolorized hsian-tsao leaf gum films. Food Hydrocolloids, 23(3), 714e721.
Darder, M., Aranda, P., Ruiz-Hitzky, E., 2007. Bionanocomposites: a new concept of ecological, bioinspired, and functional hybrid materials. Advanced Materials 19 (10), 1309–۱۳۱۹٫